%
×
dni ur minut sekund
Blog
16.07.2024.

SPOZNAJTE VILLAGER ZEN

Dela na vzdrževanju vašega dvorišča, vrta ali drugega zunanjega prostora ne bodo naporna ali dolgotrajna, če izberete ustrezna orodja, ki vam bodo delo večkrat olajšala. V nadaljevanju preberite, katero ZEN orodje lahko prispeva k temu, da vaše dvorišče zasije, z minimalnim naporom.

Kose in kosilnice za popoln travnik

Travnata površina je nedvomno eden izmed delov vašega dvorišča, ki bistveno vpliva na celoten vtis vašega prostora. Urejen in vzdrževan travnik lahko resnično naredi razliko in naredi vaše dvorišče ali vrt idealen prostor za uživanje. Glede na površino, vrsto trave, razporeditev terena in druge značilnosti, lahko izberete koso ali kosilnico, ki vam bo omogočila lažje vzdrževanje dvorišča in več časa za uživanje.

Spremenite košnjo trave v preprosto delo, ki vam ne bo vzelo veliko časa in energije. ZEN kosilnice odlikujejo moč, enostavnost upravljanja in prilagodljivost, ki bo popolnoma ustrezala vašim potrebam.

ZEN akumulatorske kosilnice imajo različne lastnosti, tako da lahko izberete model, ki vam najbolj ustreza. Nastavljive višine reza, prilagoditev hitrosti in različne kapacitete košar za zbiranje trave, vam olajšajo iskanje modela, ki bo najboljša rešitev za vas.

Nastavljive višine ročajev za udobnejše delo, velika kapaciteta košare, vertikalno shranjevanje, enostavno zlaganje in ostale funkcije, ki jih lahko nekateri modeli opravljajo, kot so mulčenje in izmet trave na več straneh, naredijo ZEN kosilnice odlično izbiro za različne vrste travnikov in kategorije uporabnikov.

Popolnoma prilagodljivi, lahki in odlični za težko dostopna mesta ter natančno obrezovanje trave, bodo ZEN kose za travo, brez dvoma kmalu postali eden vaših najljubših pripomočkov za urejanje vrta.

Puhalnik listja za enostavno čiščenje površin

Z lahkoto in hitro odstranite listje in druge neželene snovi s svojega travnika, s praktičnim in učinkovitim puhalnikom listja.

Ne glede na to ali se profesionalno ukvarjate z ureditvijo okolice ali ste lastnik hiše, ki želi vzdrževati urejen zunanji prostor, je ZEN puhalnik Villager BL 5040 idealno orodje. Združuje moč, vsestranskost in enostavnost uporabe v kompaktni in učinkoviti obliki, zaradi česar je nepogrešljiv dodatek vašemu orodju za vzdrževanje vrta.

Puhalnik ima dve hitrosti: nizka nastavitev hitrosti propelira zrak pri 40 m/s s prostornino 11,8 m³/min, kar je idealno za nežno čiščenje listja in odpadkov, medtem ko visoka nastavitev hitrosti poveča hitrost zraka na 50 m/s in prostornino na 14 m³/min, kar je dovolj močno za zahtevnejše naloge. Ta vsestranskost ga naredi primernega za različne namene, od čiščenja poti do urejanja vrtnih površin.

ZEN žage

Oblikovane za maksimalno učinkovitost in udobje uporabnika, prilagodljivo hitrost in vzdržljivo baterijo, so te žage zelo močne, natančne in enostavne za uporabo.

Model Villager Zen CS 3540 lahko opravi do 120 rezov, na lesu velikosti 10x10 cm z enim polnjenjem baterije 4 Ah, kar kaže na izjemno učinkovitost. Raven hrupa je omejena na 106 dB. Poleg tega, lahka zasnova žage, ki tehta le 2,3 kg, zmanjšuje utrujenost uporabnika in izboljšuje delo, zaradi česar je primerna za daljšo uporabo.

Ne glede na to ali gre za podiranje dreves, obrezovanje vej ali žaganje drv, je ZEN Villager CS 3540 pripravljena zadovoljiti zahteve vsake naloge žaganja z odličnostjo.

S poudarkom na uporabniški izkušnji je žaga ZEN CS 3040 zasnovana za učinkovitost in udobje. Deluje s hrupom le 106 dB, kar je impresivno nizko za tako zmogljivo orodje, zmanjšuje hrupno onesnaževanje in utrujenost uporabnika. Lahka zasnova žage, težka le 1,9 kg, omogoča enostavno rokovanje, zagotavlja udobje in zmanjšuje napor med daljšo uporabo.

Ta verižna žaga je idealna za lastnike hiš in profesionalce, ki potrebujejo zanesljivo, enostavno uporabno žago za obrezovanje dreves, lahka dela žaganja ali splošna dela na dvorišču.